Dungeons & Dragons: Dark Alliance naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Goed nieuws voor fans van Dungeons & Dragons met een Xbox Game Pass abonnement want de game Dungeons & Dragons: Dark Alliance is direct beschikbaar met het abonnement. Je kunt direct de game in duiken op de releasedatum.

De release datum van Dungeons & Dragons: Dark Alliance is nog niet lang bekent maar de game is al snel gestrikt voor de Xbox Game Pass. In Dark Alliance kun je met je vrienden een van de werelden van Dungeons & Dragons verkennen. Dit wordt makkelijker gemaakt doordat de game Cross-Play heeft tussen pc en Xbox. Daarmee kun je samen het bevroren helse landschap van Icewind Dale verkennen om het op te nemen tegen iconische monsters uit Dungeons & Dragons. In Dark Alliance speel je als helden uit de R.A. Salvatore's Forgotten Realms-boeken. Je kunt bijvoorbeeld spelen als de iconische drow Drizzt met zijn panter en ook als Catti-brie, Bruenor en Wulfgar.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance verschijnt 22 juni voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game is ook meteen beschikbaar voor mensen met een Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Series

-

Uitgever

Wizards of the Coast

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 juni 2021

Ontwikkelaar

Tuque Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord