Dungeon Defenders aangekondigd

Xbox Live, het PlayStation Network en de pc zullen door Trendy Entertainment weer worden aangevuld met een nieuwe game. Vandaag werd namelijk een nieuwe hack-and-slash game aangekondigd met de naam Dungeon Defenders.

In Dungeon Defenders is het de bedoeling om zoveel mogelijk monster neer te meppen. Spelers zullen namelijk hun Eternia Crystals met alle macht moeten beschermen. Dit kun je in zowel een online als offline co-öp doen. Daarnaast zullen we uit 15 verschillende levels kunnen kiezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?