Duke Nukem: Forever eindelijk geannuleerd?

Duke Nukem: Forever is al sinds 1997 een langverwachte titel voor veel mensen. Waar hij blijft, is voor iedereen een vraag. Laatst meldde een medewerker van het bedrijf nog dat de game voor 90 procent af is.

Vandaag kregen we bij Gameliner schokkend nieuws binnen. 3D Realms, de ontwikkelaar van de Duke Nukem games, is failliet! Wat er nu precies gaat gebeuren met Duke Nukem: Forever is niet bekend. Take Two bezit nog steeds rechten om de game uit te geven. Het ligt volledig aan hen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?