Duke Nukem 3D vindt nieuw leven op iPhone

Ontwikkelaar MachineWorks Northwest gaat binnenkort de game Duke Nukem 3D naar de App Store brengen, waar deze dan weer gedownload kan worden voor de populaire iPhone van Apple. De game is een opgepoetste versie van het originele spel voor de PC, met uiteraard een nieuwe manier van besturing.

Zo kun je het touch-screen gebruiken om door de wereld te lopen, en kun je gebruik maken van een bepaalde knop om te schieten. Dit kun je echter ook doen met een zogenaamd tap-to-shoot systeem, waarbij het touch-screen weer gebruikt kan worden. De prijs die je voor de game moet neerleggen is nog niet bekend, maar het is tof om te zien dat een legende als Duke Nukem altijd voort blijft leven, deze keer op Apple's pareltje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?