Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Duizend pagina's in Grand Theft Auto 5 script

Dan Houser, baas van uitgever en ontwikkelaar Rockstar, melde in een interview met de Britse krant The Times dat er momenteel hard wordt gewerkt aan een nieuwe Grand Theft Auto-game. De game bevindt zich echter nog in een vroeg stadium.

Ze zijn namelijk nog druk bezig met het schrijven van het script. Volgens Houser zal dit script ongeveer duizend pagina's gaan bevatten. Het script wordt dus tien keer zo groot als een script van een gemiddeld film.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?