Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Duivelachtig nieuws

Devil May Cry 4 laat weer wat van zich horen. De game gaat naar alle waarschijnlijkheid op 8 februari uitkomen, maar dat wisten natuurlijk al.

Hoofdontwikkelaar, Hiroyuki Kobayashi, heeft tijdens een interview wat informatie gelekt over de PlayStation 3 versie. Zo meldde hij dat de game geïnstalleerd kan worden op de harde schijf van de PS3. Dit zal er voor zorgen dat de laadtijden in deze game korter zijn. De Xbox 360 versie heeft deze optie helaas niet, omdat niet iedere Xbox 360 een harde schijf bezit.

Op 31 januari komt Devil May Cry 4 uit in Japan. De game zal los verkrijgbaar zijn of in bundel met de PlayStation 3. In deze bundel kun je een zwarte of een witte PlayStation 3,met 40GB harde schijf aantreffen en natuurlijk Devil May Cry 4, en een speciale Blue-ray disc met daarop 60 minuten aan schitterende DMC4 beelden.

Dit alles voor een maar 47800 Yen. Dat omgerekend neerkomt op 293 euro. Wanneer deze bundel in Europa gaat verschijnen is nog niet bekend, houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?