Duivelachtig nieuws

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2018 15:44

Devil May Cry 4 laat weer wat van zich horen. De game gaat naar alle waarschijnlijkheid op 8 februari uitkomen, maar dat wisten natuurlijk al.

Hoofdontwikkelaar, Hiroyuki Kobayashi, heeft tijdens een interview wat informatie gelekt over de PlayStation 3 versie. Zo meldde hij dat de game geïnstalleerd kan worden op de harde schijf van de PS3. Dit zal er voor zorgen dat de laadtijden in deze game korter zijn. De Xbox 360 versie heeft deze optie helaas niet, omdat niet iedere Xbox 360 een harde schijf bezit.

Op 31 januari komt Devil May Cry 4 uit in Japan. De game zal los verkrijgbaar zijn of in bundel met de PlayStation 3. In deze bundel kun je een zwarte of een witte PlayStation 3,met 40GB harde schijf aantreffen en natuurlijk Devil May Cry 4, en een speciale Blue-ray disc met daarop 60 minuten aan schitterende DMC4 beelden.

Dit alles voor een maar 47800 Yen. Dat omgerekend neerkomt op 293 euro. Wanneer deze bundel in Europa gaat verschijnen is nog niet bekend, houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Devil May Cry 4

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

8 februari 2008

Ontwikkelaar

Capcom Production Studio 1

Gameliner Awards

-

Lees meer