Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Duitsland en Japan weer gebanned

Nadat Dead Space gebanned is in Duitsland en Japan is nu ook Gears of War 2 de pineut. Ook deze game zal niet uitkomen in de landen om onbekende redenen.

Een vertegenwoordiger van Microsoft heeft dit treurige nieuws vandaag bevestigd. Aangezien hoe groot een titel als Gears of war 2 zal gaan worden, zou men kunnen denken waarom ze niet proberen de game te 'unbannen'. Gelukkig komt de game gewoon in Nederland uit volgende maand.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?