Duidelijkheid over Guitar Hero DS

Guitar Hero is duidelijk razend populair en er verschenen al verschillende versies van de game op de consoles. Toen we echter te horen kregen dat de game zijn weg naar de Nintendo DS zou maken, was iedereen toch wel enigszins verbaasd. Hoe speel je immers gitaar op een handheld?

IGN weet daar duidelijkheid in te scheppen. Met een foto van de DS met in het GBA-slot een extern apparaat, is het duidelijk hoe de game zal werken. Door je DS een kwartslag te draaien, krijg je vier vingers op de vier knoppen aan de rechterkant (in plaats van vijf knoppen op de consolegitaren). Door de knoppen in te drukken en met een bijgeleverde plectrum op het scherm te slaan op het juiste moment, zal het mogelijk zijn ook onderweg te rocken.

Of dit goed zal werken moeten we nog zien, maar wanneer dit kan is niet te zeggen: de game heeft nog geen releasedatum aan zich hangen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?