Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Dubbele winkansen met Call of Duty 4

Houd je van levelen in Call of Duty 4 of ben je er gewoon niet zo goed in? Dan heb je dit weekend geluk. We hebben namelijk dit weekend een verdubbeling van XP points bij Call of Duty 4!

De reden voor dit cadeautje is dat de game weer bovenaan staat als het gaat om de meest gespeelde games online op Xbox Live. GTA IV stond een tijdje op de top, maar die is nu verschoven naar de derde plaats en Halo 3 staat als een huis op de tweede plek. Ook PlayStation 3 bezitters kunnen van dit voordeel gebruik maken.

Naast het dubbele XP is er nog iets anders. De maproulatie staat zo ingesteld dat de nieuwe maps van het Variety Map Pack als eerste komen. Nu komen de oude maps en de nieuwe maps evenveel naar voren zodat iedereen een kans heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?