DualShock 3 werkt ook bij PlayStation 2 games

Niet al te groot nieuws, maar alsnog een nieuwtje Gameliner waardig. De nieuwe DualShock 3-controller voor de PlayStation 3 werkt ook op de PlayStation 2-games.

Dit betekent dat hij ook zal trillen bij een PlayStation 2-game. De DualShock 3 wordt ook steeds meer ondersteund door oudere PlayStation 3-games. Resistance: Fall of Man, Ratchet & Clank: Tools of Destruction en Motorstorm werken al op de DualShock 3-controller.

Het nieuws van de PlayStation 2-games werd al bevestigd door importeurs van de controller. Nu heeft ook Sony het bevestigd. Als je zelf een DualShock 3-controller wilt, moet je deze importeren vanuit Japan. Deze komt namelijk pas in de lente van 2008 naar Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?