Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

DUALSHOCK 3 trilt onze kant op

Sony Computer Entertainment Europe heeft ons vandaag laten weten dat de DUALSHOCK 3 draadloze controller binnenkort naar de PlayStation 3 komt. Vanaf 2 juli kunnen we massaal onze handen laten vibreren met de trillende controller van Sony.

De controller verschilt niet veel van zijn voorganger, behalve dan dat hij trilt en wat zwaarder is. De trilfunctie van de controller zal beschikbaar zijn op bijna alle toekomstige games en werkt ook met oudere games als Resistance: Fall of Man, Gran Turismo 5 Prologue en Uncharted: Drake's Fortune.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?