DualShock 3 controller verschijnt niet in februari

Eerdere bronnen vermeldden dat de DualShock 3 controller op 1 februari verkrijgbaar zal zijn. Bij sommige webwinkels lag de controller al in het assortiment. Nu blijkt de releasedatum echter niet te kloppen.

Sony Computer Entertainment Europa heeft een reactie gegeven over de kwestie;

"We hebben geen enkele release datum bevestigd op dit moment. Winkels verzinnen regelmatig release data om pre-orders te krijgen en interesse op te wekken."

Wanneer de controller bij ons in Europa zal verschijnen is nog niet bekend. Het zal niemand verbazen dat de DualShock 3 controller al sinds november in Japan verkrijgbaar is.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?