DTP laat meer los over Black Mirror 2

Uitgever DTP heeft laten weten dat de ontwikkeling van de horror adventure Black Mirror 2 is ondergebracht bij Cranberry Productions. De orginele ontwikkelaar is aan de kant geschoven om onbekende redenen.

Orgineel zou het spel in volledig 3D gemaakt worden, maar na veel negatieve reacties op de Leipzig Games Convention is men van dit concept afgestapt. De game gaat nu 2D achtergronden en 3D karakters krijgen. Geen slechte ontwikkeling, zo kunnen de omgevingen meer detail bevatten en de eisen om het spel soepel te draaien omlaag.
Volgens de huidige planning kunnen we het spel in 2009 verwachten.

Black Mirror 2 speelt zich af in 1990, twaalf jaar na het eerste deel. De hoofdpersoon ontmoet de mooie Angelina, en komt erachter dat ze gestalked wordt. Het onderzoek naar deze mysterieuze man leidt ons onder andere naar het kleine Engelse dorpje Willow Creek, bekend uit het eerste deel.
Houd voor meer informatie GL in de gaten, we houden je op de hoogte.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?