DSiWare uitgebreid met 2 games

De Nintendo DSi Shop is vandaag ook uitgebreid met twee nieuwe games:

A Little Bit of Dr. Mario
Verdrijf virus en verveling in het klassieke puzzelspel Dr. Mario, nu verkrijgbaar als Nintendo DSiWare. Maar wees gewaarschuwd, dit spel kan een uiterst verslavende werking hebben!

A Little Bit of Magic Made Fun: Funny Face
Maak een ware goochelshow van je Nintendo DSi en laat je vrienden versteld staan. In Funny Face komt een smiley tot leven om de gedachten van het publiek te lezen! Binnenkort zullen er meer trucs beschikbaar zijn!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?