Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

DSiWare op de DSi

De nieuwste editie van de Nintendo DS, de DSi, verschijnt eind zomer 2009 in Europa en de Verenigde Staten. Deze nieuwe versie bevat twee camera's grotere schermpjes en is dunner dan de DS Lite. Maar in tegenstelling tot de DS Lite kan op de DSi geen regiovrije games worden gespeeld en ook geen games afkomstig van de GBA.

Wat wél straks mogelijk wordt op de DSi, is het gebruik van DSiWare, de online shop voor kleine games. Zo heeft de Nintendo Wii dus WiiWare en de DSi straks DSiWare.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?