DSi XL verschijnt op 5 maart

Nintendo heeft nieuwe details vrijgegeven omtrent de Nintendo DSi XL. De nummer 4 in deze handheld serie verschijnt op 5 maart in Europa. De DSi XL bevat een 4,2 inch scherm en een grotere stylus. Het apparaatje is beschikbaar in de kleuren wijnrood en donkerbruin.

Tevens wordt de DSi XL standaard uitgerust met de volgende twee games: Even tijd voor Brain Training: Woorden en Beelden en Dictionary 6 in 1 with Camera Function.

Een prijs is op dit moment nog niet bekend. Zodra we meer weten, lees je dat hier bij ons terug.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?