DSi XL laat van zich horen

Nog geen half jaar geleden konden we voor het eerst kennis maken met de nieuwe handheld van Nintendo. Het was eigenlijk een opgepoetste Nintendo DS Lite, maar dan met extra mogelijkheden.

De DSi heeft het in Nederland niet goed gedaan, maar ook elders in de wereld deed het niet wat het moest doen. Nintendo heeft daarom besloten om de handheld nogmaals te upgraden, en wel naar een extra grote variant.

Zojuist vonden we een Japans reclamespotje van de DSi XL, waaruit direct duidelijk wordt dat hij gebundeld gaat worden met drie DSi/Ware games.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?