DSi Shop geopend

De meesten zullen vast wel weten dat vandaag de nieuwe Nintendo DSi in Nederland wordt gelanceerd. Dat betekent dus dat de nieuwe DSi Shop ook is geopend en die bevat nu al vijf nieuwe games, genaamd Paper Plane, Pyoro, Art Style: Aquite, Art Style: Code en WarioWare: Snapped en de software toepassing Nintendo DSi Browser die er voor zorgt dat je op internet kunt surfen met je handheld.

Gamers kunnen nu voor het eerst met een Nintedo-handheld games downloaden via het internet. Alleen hebben gamers met een oude DS pech, want de DSi shop is alleen te bereiken met de nieuwe Nintendo DSi.

Bij Paper Plane moet je een papieren vliegtuigje loodsen door een doolhof. Met Pyoro help je een vogeltje fruit op te vangen. In Art Style: Aquite duik je naar de bodem van de oceaan. Bij Art Style: Code moet je cijfers op de juiste plaats zetten en in WarioWare: Snapped geeft de game een opdracht aan de speler die hij met handen en hoofd moet uitvoeren via de camera van de DSi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?