DSi krijgt exclusieve spellen

Het ziet er naar uit dat de Nintendo DSi een complete vervanger wordt voor de Nintendo DS en Nintendo DS Lite. Nintendo gaat namelijk alleen nog maar cartridges uitbrengen die het best tot zijn recht komen op de nieuwe handheld.

Naast de 'DSi Only' cartridges, die onbruikbaar zijn op de DS en DS Lite, komen er ook 'DSi Enhanced' cartidges uit. De 'DSi Enhanced' cartidges kunnen wel op elke DS worden afspeeld, maar heeft weer extra functies op de DSi.

Hoe het verschil tussen de twee soorten cartridges te onderscheiden is, is nog niet duidelijk.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?