DS prijsverlaging voor Europa bevestigd

Zo zie je maar hoe snel het nieuws kan veranderen op een dag. Wisten we vanmiddag nog niet of Europa ook een prijsverlaging zou gaan krijgen voor de Nintendo DS en DSi. Nu is dat wel door een woordvoerder bevestigd.

Nintendo of Europe will be reducing the European trade price of Nintendo DS Lite and Nintendo DSi to retailers from June 18th 2010.

Welke prijs we straks kunnen rekenen is niet kenbaar gemaakt, maar wel weten we wanneer deze prijsverlaging ingaat. Precies in de week van de E3, wanneer de nieuwe 3DS wordt gepresenteerd. Over marketing gesproken...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?