DS krijgt eerste karaokegame

Voor verschillende platforms is al een karaokegame uitgebracht, alleen de DS heeft er nog geen. Daar gaat het Nederlandse Engine Software verandering in brengen. Zij komen met de eerste karaokegame voor de DS: Just SING!.

In Just SING! begin je als een nog onbekende artiest. Door goed te zingen kun je steeds hogerop komen en uiteindelijk internationaal beroemd worden. Welke nummers je allemaal kunt gaan zingen is nog niet bekend. Wel weten we dat het voornamelijk rock- en popnummers worden.

Ook werd ons verteld dat de game op 22 augustus op de gamescom geïntroduceerd gaat worden door middel van een optreden van AVD. AVD is een groep van vijf internationaal bekende artiesten die een lied zullen zingen dat speciaal voor Just SING! is geschreven door Teddy Riley. Uit welke artiesten AVD bestaat zal tijdens de gamescom bekend worden gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?