DS helpt bij trainen van McDonalds personeel

De McDonalds in Japan gaat het trainen van hun personeel heel anders aanpakken. In Japan gaan de McDonalds filialen namelijk gebruik maken van een DS. Het Personeel zal vanaf eind 2010 getraind worden via eSmart.

Elk filiaal krijgt twee DS exemplaren om hun personeel te trainen, dat zijn dus ruim 7400 exemplaren. Japan telt namelijk 3700 filialen. Dit project zal dan ook rond de 1,36 miljoen euro gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?