Drumstel Guitar Hero: World Tour slaat volledig uit de maat

Geplaatst:
Aangepast: 13 juni 2018 15:41

Het zal je maar gebeuren, ben je heerlijk aan het mee drummen op nummers uit Guitar Hero: World Tour reageert je drumstel niet op de slagen. Zo hebben gamers in de Verenigde Staten veel problemen ondervonden met het drumstel. Harde slagen worden herkend als zachte slagen en zachte slagen worden al helemaal niet herkend.

De problemen worden bij zowel de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii-versie van Guitar Hero: World Tour ondervonden. Activision, uitgever van Guitar Hero: World Tour heeft inmiddels een handleiding online gezet, waarin stap voor stap de instructies voor het oplossen van deze problemen worden uitgelegd, hoe je zelf de problemen kunt oplossen. Ook staan er tips in, meeste eenvoudige, zoals: controleer of er goede batterijen in het drumstel zitten of de tips ook echt het probleem verhelpen is nog maar de vraag. Mocht dit het probleem niet verhelpen staat er ook een instructie wat je moet doen om aan een nieuw drumstel te komen.

Dit is niet de eerste keer dat het probleem in dergelijke apparatuur voordoet, eerder kampte ook instrumenten van Rock Band met problemen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guitar Hero: World Tour

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii

Releasedatum

7 november 2008

Ontwikkelaar

Neversoft Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer