Drugsdealer gepakt door World of Warcraft

Een Amerikaanse drugsdealer, genaamd Alfred H. uit de Verenigde Staten, was gevlucht om uit handen te blijven van de politie. Hij was een World of Warcraft speler, en dat hij door zijn hobby in de val zou lopen had hij waarschijnlijk niet verwacht.

De politie wist namelijk af van zijn hobby. Dit was Alfred gewoon blijven doen na het vluchten, waardoor de politie met wat research werk en in samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Blizzard Entertainment zijn adres wist te achterhalen. Blizzard Entertainment, dat niet tot meewerken verplicht was, besloot na vier maanden toch de nodige informatie af te staan aan de politie, zodat Alfred H. alsnog opgepakt kon worden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?