Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

DRM verdwijnt uit Crysis Warhead

Normaal als er iets in het nieuws komt over DRM (Digital Rights Management), is het niet zo positief, maar in dit geval is dat anders. Tot voor kort kon je Crysis Warhead op maximaal vijf verschillende computers installeren, maar dat is nu verleden tijd. Er is namelijk een tool verschenen die ervoor zorgt dat de DRM beveiliging van de game wordt verwijderd, zodat je de game overal waar je wilt kunt installeren en er zijn daardoor geen beperkingen meer.

Op deze pagina op MyCrysis is meer informatie te vinden over dit nieuws. Daarnaast kun je, als je op de link klinkt, de tool downloaden. De ontwikkelaar CryTek waarschuwt er nog wel voor dat je de 'User Accounts Control' uit moet zetten als je de nieuwe tool in gebruik neemt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?