Driver uitgesteld naar volgend jaar

Het zag er naar uit dat Driver: San Francisco nog dit jaar zou gaan uitkomen voor de Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 3, pc en de Mac. Het tegendeel is inmiddels echter bewezen. De game zal namelijk pas begin volgend jaar verschijnen. Volgens Ubisoft komt dit door de vele concurrentie eind dit jaar.

In Driver: San Francisco kruip je in de huid van John Tanner. Tanner is een ervaren detective en raakt betrokken in een klopjacht. De klopjacht vind plaats in een open wereld, waarbij je keuze hebt uit meer dan honderd gelicenseerde auto's.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?