Drie Triple A-games van Ubisoft in de maak

Vandaag heeft Ubisoft de jaarcijfers doorgenomen en alvast naar het komende jaar gekeken. Tijdens de zogeheten 'earnings call' heeft Ubisoft bekendgemaakt dat er nog zeker drie triple A-games in de maak zijn.

Tijdens het kwartaaloverleg is besproken dat Rainbox Six Siege veel goeds heeft betekend voor het bedrijf. De shooter heeft namelijk meer dan een miljard dollar in het laatje gebracht. Een game waarvan veel verwacht werd, maar qua verkoopcijfers tegenviel is The Division 2. Ondanks dat de pc-versie het goed doet, blijven de cijfers op de consoles achter op de prognoses. Toch heeft Ubisoft ook nog veel om naar uit te kijken. Nadat vorige week Ghost Recon Breakpoint al werd aangekondigd, zitten er nog drie triple A-games in de pijplijn. Tijdens de vergadering is aangegeven dat deze alle drie in het laatste kwartaal van dit fiscale jaar moeten verschijnen.

The Division 2 2

Er staat ons dus nog zeker drie triple A-games van Ubisoft te wachten, die allemaal in de periode januari tot en met maart 2020 worden uitgebracht.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?