Drie schurken spannen samen in Team Sonic Racing

Geplaatst: 15 januari 2019 21:20

Drie bekende schurken spannen samen in Team Sonic Racing. Sonic en zijn kortnuiten kunnen de borst natmaken en zich voorbereiden op heftige races om te zien wie het eerst de zwart-wit geblokte vlag ziet wapperen.

Niemand minder dan Dr. Eggman, Metal Sonic en Zavok bundelen hun krachten in de nieuwe racegame omtrent de blauwe egel. Liefhebbers kennen Zavok waarschijnlijk nog wel van Sonic Lost World. Metal Sonic is in talloze Sonic-games verschenen en laat ook deze wedstrijd niet schieten. Last, but zeker not least, is niemand minder dan Dr. Ivo Robotnik, wellicht beter bekend als Dr. Eggman. Het kon natuurlijk niet anders dan dat Sonic's meest gevreesde vijand ook zijn opwachting zou maken. Dit vijandige drietal neemt het dus op tegen de andere raceteams.

Team Sonic Racing staat gepland voor een release op 21 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Team Sonic Racing

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord