Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Drie schurken spannen samen in Team Sonic Racing

Drie bekende schurken spannen samen in Team Sonic Racing. Sonic en zijn kortnuiten kunnen de borst natmaken en zich voorbereiden op heftige races om te zien wie het eerst de zwart-wit geblokte vlag ziet wapperen.

Niemand minder dan Dr. Eggman, Metal Sonic en Zavok bundelen hun krachten in de nieuwe racegame omtrent de blauwe egel. Liefhebbers kennen Zavok waarschijnlijk nog wel van Sonic Lost World. Metal Sonic is in talloze Sonic-games verschenen en laat ook deze wedstrijd niet schieten. Last, but zeker not least, is niemand minder dan Dr. Ivo Robotnik, wellicht beter bekend als Dr. Eggman. Het kon natuurlijk niet anders dan dat Sonic's meest gevreesde vijand ook zijn opwachting zou maken. Dit vijandige drietal neemt het dus op tegen de andere raceteams.

Team Sonic Racing3

Team Sonic Racing staat gepland voor een release op 21 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?