Resident Evil Remastered

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 januari 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Drie Resident Evil klassiekers komen volgend jaar naar Nintendo Switch

Klassiekers Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 komen volgend jaar naar Nintendo Switch. Dit meldt Capcom middels een tweet.

Vorig jaar kregen Resident Evil Revelations 1 en 2 al een heruitgave op de Nintendo Switch en in 2019 is het de beurt aan drie klassieke Resident Evil games. Resident Evil kwam in 1996 uit op de PlayStation en kreeg in de loop der jaren vele opvolgers. Resident Evil 0 kwam in 2002 uit op de GameCube en is een prequel van het origineel. Resident Evil 4 kwam in 2005 uit op de GameCube en kreeg destijds veel lovende kritiek. Al deze games hebben al meerdere ports en remasters gekregen, dus een heruitgave op Nintendo's meest recente console kan niet uitblijven. Meer details over de Switch-uitgave zijn nog niet bekend, maar Capcom maakt binnenkort meer bekend.

Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 komen in 2019 naar Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?