Drie Resident Evil klassiekers komen volgend jaar naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Klassiekers Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 komen volgend jaar naar Nintendo Switch. Dit meldt Capcom middels een tweet.

Vorig jaar kregen Resident Evil Revelations 1 en 2 al een heruitgave op de Nintendo Switch en in 2019 is het de beurt aan drie klassieke Resident Evil games. Resident Evil kwam in 1996 uit op de PlayStation en kreeg in de loop der jaren vele opvolgers. Resident Evil 0 kwam in 2002 uit op de GameCube en is een prequel van het origineel. Resident Evil 4 kwam in 2005 uit op de GameCube en kreeg destijds veel lovende kritiek. Al deze games hebben al meerdere ports en remasters gekregen, dus een heruitgave op Nintendo's meest recente console kan niet uitblijven. Meer details over de Switch-uitgave zijn nog niet bekend, maar Capcom maakt binnenkort meer bekend.

Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 komen in 2019 naar Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Remastered

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2014

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord