Resident Evil Remastered

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 januari 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Drie Resident Evil klassiekers in mei naar Nintendo Switch

Het is al een tijdje bekend dat drie Resident Evil klassiekers dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Capcom heeft nu bekendgemaakt dat ze alle drie in mei op de console van Nintendo verschijnen.

Vorig jaar maakte Capcom al bekend dat drie Resident Evil klassiekers naar de Nintendo Switch komen. Het gaat hier om de originele Resident Evil uit 1996, de prequel Resident Evil 0 uit 2002 en Resident Evil 4 uit 2005. Meer was er destijds niet bekend over deze remasters, maar ontwikkelaar Capcom heeft nu via Twitter bekendgemaakt dat alle drie de games in mei dit jaar uitkomen. Vanaf donderdag zijn pre-orders te plaatsen voor de hele bundel, maar ook voor de losse titels. Momenteel zijn de games in Europa alleen nog beschikbaar als digitale download.

Resident Evil Switch

Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 verschijnen 21 mei op de Nintendo Switch.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?