Check al onze gamescom content hier!

Drie Quantic Dream-games komen naar pc

Vandaag zijn de releasedatums bekendgemaakt voor drie grote Quantic Dream-games die naar de pc komen. Alle drie de games krijgen voorafgaand aan de pc-release een demo.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human hebben alle drie met elkaar gemeen dat het exclusieve PlayStation-games zijn, althans nu nog. Binnenkort gaat dat namelijk veranderen, want ze komen dit jaar stuk voor stuk naar pc. Voor de games officieel uitgebracht gaan worden voor de pc, krijgen ze ieder eerst een demo. Met de release van een pc-versie hoopt Quantic Dream een nieuw publiek aan te spreken.

heavy rain

Heavy Rain komt op 24 juni naar pc, Beyond: Two Souls volgt op 27 juli en Detroit: Become Human verschijnt in de herfst voor pc.

BRON Eurogamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?