Drie nieuwe Xbox Live Arcade titels

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat er morgen drie nieuwe titels voor Xbox Live Arcade zullen komen. De eerste game heet Samurai Showdown 2 en laat je vechten tegen verschillende samurai's.

De tweede game heet RocketBowl. Met deze game moet je een bowlingbal leiden over een ietwat vreemd circuit. Er zijn ook minigames in de game verwerkt. Als laatste is er nog Shotest Shogi. Een geavanceerd schaakspel met een goede AI, een multiplayer modus en uitgebreide tutorials.

Al deze games kosten 800 Microsoft Points, behalve Samurai Showdown 2. Deze kost 400 Microsoft Punten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?