Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 maart 2014
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Drie nieuwe helden in Hearthstone Battlegrounds

Hearthstone Battlegrounds-spelers verwelkomen deze week drie nieuwe helden en daarnaast een paar nieuwe kaarten. Enkele van deze kaarten zijn we al eens eerder in de game tegengekomen.

Met de komst van de nieuwe patch verwelkomen spelers drie nieuwe helden in Hearthstone Battlegrounds. Dit zijn Edwin Vancleef, Arch-Villain Rafaam en Sylvanas Windrunner. De laatstgenoemde naam is natuurlijk het bekendst. Windrunner neemt in meerdere World of Warcraft-cinematics, die over de koers van de laatste jaren zijn verschenen, het gezicht aan de van de Horde-factie. Naast de nieuwe helden zijn er ook nieuwe kaarten aan de gamemodus toegevoegd. Zo doen Millificent Manastorm en Lich Baz'hial, die in november nog het strijdveld verlieten, weer mee in de gamemodus. Patches the Pirate, Bartendotron, Pyramad, Professor Putricide, en Trade Prince Gallywix verdwijnen deze patch van het boord. Het is onbekend of we deze kaarten in toekomstige patches terug zien keren.

Helden Hearthstone

Het is inmiddels iets meer dan een maand geleden dat Hearthstone Battlegrounds in de open beta ging. Wanneer Blizzard Entertainment de gamemodus definitief maakt is vooralsnog niet bekend.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?