Drie nieuwe games op Xbox Live Arcade

Vandaag heeft Major Nelson bekendgemaakt dat er aanstaande woensdag drie nieuwe games aan Xbox Live Arcade worden toegevoegd. De games zullen voor 800 Microsoft Points per stuk te downloaden zijn.

De eerste game is Wallace & Gromit's Grand Adventures: Fright of the Bumblebees. De tweede game is een lastige woordzoeker genaamd Boggle. De derde en laatste game die wordt toegevoegd is de puzzelgame Yosumin Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?