Drie ingame trailers Splatterhouse vrij gegeven

In Splatterhouse speel je de Amerikaanse tiener Rick. Als Rick een demonisch masker opzet word je een medegenloze spierbundel die tegen griezels vecht.

De donkere game van Namco Bandai komt nu met een drietal ingame trailers waarin een paar hectische slachtpartijen plaats vinden. Check de filmpjes hieronder en zie het zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?