Drie helden voor de PlayStation Store

Vanaf donderdag zal Trine in de PlayStation Store te downloaden zijn. Trine is een co-op platformgame die al eerder op de PC verscheen en goed werd ontvangen.

In je eentje of samen met twee vrienden begeef je je door verschillende levels, waarbij je elkaar kunt helpen bepaalde obstakels te overwinnen. Voor deze tocht kun je in de huid kruipen van drie verschillende helden, namelijk een dief, een krijger of een tovenaar.

Hoewel de prijs van deze platformer nog niet bekend is, heeft ontwikkelaar Frozenbyte enige tijd geleden al een prijs van 20 Pond laten doorschemeren. Wellicht moeten we dus denken aan zo'n 20 tot 25 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?