DreamHack Rotterdam 2020 verplaatst naar 2021

DreamHack heeft alle evenementen van 2020 verplaatst naar 2021. Dit heeft ook betrekking tot DreamHack Rotterdam 2020, die eigenlijk in oktober in Rotterdam Ahoy had moeten plaatsvinden.

Veel game-evenementen zijn dit jaar geannuleerd vanwege het coronavirus, zoals gamescom. Nu is het ook de beurt aan alle DreamHack-evenementen, waaronder de tweede editie van Dreamhack in Rotterdam. RTM Games Week heeft in een persbericht laten weten dat de organisator van het evenement, Rotterdam Ahoy, dit heeft besloten. Ook wordt aangegeven dat gekochte tickets voor het evenement overgezet worden naar tickets voor volgend jaar. Er wordt nog bekeken of de LAN-party dit jaar nog wel door kan gaan en daar zal spoedig meer informatie over bekendgemaakt worden. Online toernooien gaan trouwens sowieso nog door, waaronder de DreamHack Open Summer en DreamHack Open featuring Fortnite.

DreamHack Rotterdam 2021 gaat plaatsvinden van 15 oktober tot en met 17 oktober 2021.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?