Dreamcast ports officieel bevestigd

SEGA heeft bevestigd dat de Dreamcast games terug zullen keren. De Dreamcast games zullen echter niet terugkeren op de Dreamcast zelf, maar op de Xbox 360 en PS3. De Dreamcast ports zal hier namelijk voor gaan zorgen.

Veel info over de Dreamcast ports heeft SEGA nog niet bekendgemaakt. Tot nu toe weten we namelijk alleen dat de Dreamcast ports zal beschikken over online leaderboards en trophies. Daarnaast heeft SEGA alvast bekendgemaakt dat Sonic Adventure de eerste game is die we in de Dreamcast ports kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?