Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dreamcast krijgt eerherstel

Goed nieuws voor alle gamers die de Dreamcast een warm hart toedragen. Namco Bandai heeft bekendgemaakt deze zomer het eerste deel in de Soul Calibur serie naar XBLA te brengen.

Soul Calibur, dat inmiddels tien jaar geleden als launchtitel verscheen voor de Dreamcast, zal worden voorzien van HD-graphics en online ranglijsten.

Wij hopen dat de game, die zesde staat op de lijst met beste games ooit op Gamerankings, spoedig door andere Dreamcast-toppers gevolgd zal worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?