Drake keert terug na Among Thieves

Volgens Amy Redding, de creative director bij de ontwikkelaar Naughty Dog, is het aankomende Uncharted 2: Among Thieves zeker niet het laatste avontuur van Nathan Drake. Dit gaf Redding in een interview met PlayStation Blog.

Uncharted 2 is absoluut niet het einde van de franchise en het bijhorende verhaal. De verwachting rond Uncharted is dat het een langlopende serie zal worden, en een serie stopt zeker niet na twee episodes. Zeker niet als de gamers meer willen. De verhalen in de game staan op zichzelf. Het is dus geen must het vorige deel te spelen om deze te kunnen volgen. Uiteraard haal je er wel meer uit als je dat wel hebt gedaan. Maar Nathan Drake gaat gelukkig nog veel meer avonturen beleven.

Volgens ons gezond logisch verstand spreekt deze uitleg voor zich. Uncharted 2: Among Thieves verschijnt op 16 oktober exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?