Drake Hollow
  • ONTWIKKELAAR The Molasses Flood
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Avonturen, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Drake Hollow uitgesteld door technische problemen

De survivalgame Drake Hollow is uitgesteld tot een onbepaalde datum. The Molasses Flood geeft via Twitter een statement.

Ze geven aan dat er technisch iets helemaal mis zit met Drake Hollow. Ze beschrijven het probleem als technisch, saai om uit te leggen en het valt ook nog eens onder NDA. Ze geven aan dat ze de originele releasedatum van 17 juli niet meer gaan redden. Ze weten echter ook nog niet wanneer de game klaar is, maar ze gaan proberen zo snel mogelijk de issues eruit werken. Onlangs waren we aan de slag gegaan met de survivalgame, lees hier onze preview van Drake Hollow.

Drake Hollow verschijnt voor de pc en Xbox One. De game is speelbaar via Xbox Game Pass vanaf release.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?