Drake Hollow
  • ONTWIKKELAAR The Molasses Flood
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Avonturen, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Drake Hollow releasedatum bekendgemaakt

De releasedatum voor Drake Hollow is bekendgemaakt. De game die tijdens X019 werd onthuld is deze zomer te spelen.

Veel is er nog niet bekend over Drake Hollow, maar wel wanneer je de nieuwste game van The Molasses Flood kan spelen. Deze ontwikkelaar ken je misschien van hun indiehit The Flame in the Flood. Drake Hollow ziet er echter uit als een andere game. We hebben pas één trailer gezien van de survivalgame, die werd onthuld tijdens X019. Wellicht dat we gameplay te zien krijgen tijdens het Xbox juli-evenement, waar ook Halo Infinite podiumtijd krijgt. Drake Hollow bezet dezelfde genres als een andere Xbox console exclusive, namelijk Grounded.

Drake Hollow1

Drake Hollow is beschikbaar vanaf 17 juli voor de pc en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?