Dragon Ball Z: Burst Limit

  • Ontwikkelaar Dimps
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Dragonball Z naar Nextgen

Eindelijk is het zo ver. De Dragonball Z serie gaat zijn debuut maken op de nextgen. Zo heeft Bandai vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe Dragonball zowel voor de PlayStation 3, als voor de Xbox 360 gaat komen.

Veel is er verder niet bekend over de game, het enige wat we weten is dat het een vechtgame gaat worden en dat de game de naam: Dragonball Z: Burst Limit gaat heten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?