Dragon Quest X in de maak

Square Enix is al druk bezig met het maken van Dragon Quest IX voor de Nintendo DS. Dat is niet het enige deel waar Square Enix mee bezig is. Ontwikkelaar Yuji Horii meldde namelijk op een persconferentie van Square Enix dat ze ook al bezig zijn met Dragon Quest X. Het is wel erg verrassend dat dit deel uit zal komen voor de Nintendo Wii.

Het lijkt er dus op dat de serie weer van platform wisselt. De laatste paar delen kwamen namelijk uit voor de PlayStation 2 en deel negen komt nu opeens uit voor de Nintendo DS. Daar blijft het alleen niet bij, want terwijl deel negen nog in de maak is beginnen ze al met een tiende deel voor de Nintendo Wii. Het kan wel nog een poos duren voordat dit deel verkrijgbaar is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?