Dragon Quest IX wordt geen tweede keer uitgesteld

Eerder liep de game Dragon Quest IX: Defenders of the Starry Sky een vertraging op, maar nu heeft Square Enix de productie af weten te ronden. Volgens Yuji Hori, producent van de serie, zal Dragon Quest IX de release van 11 juli dus gemakkelijk kunnen halen.

De Europese releasedatum van de game is echter nog niet bekend, maar laten we hopen dat de game ook hier zo snel mogelijk verschijnt. Overigens zal de game ook in Noord-Amerika uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?