Dragon Quest IX vliegt de winkels uit

Er zijn nog geen twee weken voorbij of er zijn al 3,2 miljoen exemplaren van Dragon Quest: Protectors of the Starry Sky verkocht in Japan. Je zou denken dat Square Enix tevreden zou zijn, maar het is nog niet genoeg. Square Enix wil namelijk in totaal vijf miljoen exemplaren verkopen.

Helaas is het nog onbekend of de game ook in Europa zal verschijnen, maar mocht de game alsnog uitkomen, zullen we waarschijnlijk wel tot 2010 moeten wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?