Dragon Quest Builders 2 krijgt nieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 29 augustus 2018 18:50

Dragon Quest Builders 2 krijgt nieuwe trailer en gameplayvideo voor de release in Japan. Square Enix heeft vandaag met een speciale broadcast dit nieuws bekendgemaakt.

De trailer toont de cutscenes van het begin en biedt een glimp van de bonus blokken. In de live broadcast wordt veel gameplay getoond en bouwen ze een muur met de releasedatum. De game komt in Japan uit op 20 december voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Mocht je tijdens de Tokyo Game Show in Tokyo zijn dan kun je hem zelf uitproberen. Bekijk beide trailers hier.

De releasedatum voor Dragon Quest Builders 2 is nog niet bekend. Laten we hopen dat Square Enix snel met een datum komt, want het eerste deel was zeer vermakelijk.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest Builders 2

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

12 juli 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord