Dragon Quest Builders 2 komt naar Steam

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2019 09:26

De welbekende blokkengame Minecraft krijgt er binnenkort een geduchte concurrent bij. Dragon Quest Builders 2 verschijnt binnenkort op Steam. De game kwam oorspronkelijk twee jaar geleden uit.

Het was één van de eerste vragen die ontwikkelaar Square Enix vaker voor haar kiezen kreeg: "Komt Dragon Quest Builders ooit naar de pc?". Het verlossende antwoord is dan eindelijk daar want de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat Dragon Quest Builders 2 binnenkort te spelen is op Steam. Als klap op de vuurpijl komt niet alleen de base-game naar de pc, maar zien we ook alle Dragon Quest Builders 2-uitbreidingen tegemoet, die wij eerder al eens reviewde. Dragon Quest Builders 2 vertelt het verhaal van een legendarische bouwer die met zijn bijzondere bouw-vaardigheden de wereld kan verbeteren. Echter wordt het hem verboden door de kinderen van Hargon. Zij hebben de mensheid verboden om dingen te bouwen, koken of creëren en hen wijsgemaakt dat de huidige staat van de wereld de schuld is van de legendarische bouwer.

Dragon Builders 2 verschijnt op 10 december voor de pc en kost net als op alle andere platformen zestig euro.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest Builders 2

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

12 juli 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord