Dragon Quest 9 deze zomer in de winkels

Dragon Quest: Sentinels of the Starry Skies, nummer negen in de Dragon Quest-reeks, zal deze zomer in zowel Europa als Amerika verschijnen voor de Nintendo DS. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt.

In Dragon Quest IX speel je een gevallen engel, die zijn oude status terug moet zien te krijgen. De game is een turn-based RPG, die zich voornamelijk richt op multiplayer gameplay. De speler kan tot in detail bepalen hoe zijn karakters er uitzien, en deze in de loop van het spel uitdossen met geschikt equipment.

In Japan, waar de game afgelopen zomer al gereleased is, zijn inmiddels meer dan vier miljoen exemplaren verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?