Dragon Ball Z: Kakarot krijgt enorme day one update

Geplaatst:
Aangepast: 15 januari 2020 10:56

Dragon Ball Z: Kakarot komt aankomende vrijdag pas uit, maar maak je alvast klaar voor het downloaden van extra patches. De game krijgt namelijk een enorme day one update.

Bandai Namco heeft onlangs bekendgemaakt dat er een grote day one update voor Dragon Ball Z: Kakarot beschikbaar is. Deze update bestaat uit twee verschillende patches die in ieder geval de laadtijden van de game een stuk draaglijker moeten maken. In Rudy's preview van Dragon Ball Z: Kakarot gaf hij aan dat de game wellicht niet genoeg in zich had om een langere tijd interessant te blijven. Naast enkele verbeteringen aan de performance van de game voegt de update gelukkig ook wat extra verhaallijnen aan de game toe. De update brengt dus ook wat extra inhoud met zich mee, wat de game hopelijk voor langere tijd interessant houdt. Houd er echter wel rekening mee dat de day one update wel flink wat ruimte inneemt. De update met de patches 1.01 en 1.02 neemt namelijk 11 GB in beslag op je console of pc.

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt 17 januari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De day one update is nu alvast te downloaden.

Bron: wccftech
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball Z: Kakarot

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 januari 2020

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord